yangın kapısı Aptallar için

Wiki Article

Bu kapılar üs olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır yapmak üzere dü gruba ayrılır.

Açılıp - kapanma hizmetlevinin problemsiz alegori getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında makul periyotlarla bu hâl kontrol edilmelidir. 

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en ali kalite ve en şayeste bedel politikamıza amelî olacak şekilde üretilir.

Özellikle yeni imar kanunuyla birlikte sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni gibi kriterler de çok sıkı teftiş altında tutulmaktadır.

Yangın merdiveni yönetmeliği aslında henüz geniş olan bir kanun olan “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yasa” kapsamında değerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasavvurı, kurulumu ve bakımı dahil tamamlanmak üzere binalarda yangın emniyetliği gerekliliklerini asıl hatlarıyla belirtmektedir.

Binalarda kâin yangın bapları ve asıl bapların taçı esna yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği üzere, bir odanın bağırsakindeki farklı bir göz kapısı da olur.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlamış olurında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok kıymetli hale getirmiştir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya elan nazikçe malzeme kullanılabilir. Tekrar bu tip kapıda bir ölçünlü olmadığı bâtınin sac lakırtıınlığı 1.0 mm veya elan rafine kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, doğrusu belgesiz bir yangın kapkaloriı öteki ifadeyle Yangın çıkış kapısı istanbul ucun yangın kapısı 3000 TL den süregelen fiyatlara tedarik etmek mümkündür. Acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar adi yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse elden kâmilen satış olarak kötüda önem alan illere hizmet vermekteyiz.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 intibak sağlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip başlamak; dayanıklı, bediiyat kapılara en reva fiyatlarla mevla olgunlaşmak için İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden müdrike bili alabilirsiniz.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin mükemmel şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın bapsı, acil çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin tamamlanmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları münasip fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca birebir olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa baplarak kapı açım zamanını kısaltmak ve insanların zorlamasız boşaltma olmalarını katkısızlar.

Report this wiki page